Doorgaan naar hoofdcontent

Lily Lavendel

Het wordt weer eens tijd om hier weer eens wat te laten zien.
 
Naast de twee andere grotere werkjes welke ik nog steeds niet over uit ben welke kleding ik ze aan zou trekken, ben ik in de tussentijd maar met wat anders bezig geweest.
Lily Lavendel noem ik haar...lol...
Ze is helemaal van polymeerklei, Living Doll en Fimo.
Ze is ongeveer 12 cm hoog.
 

Reacties

  1. Deze is weer heel mooi geworden !
    Haar kleding is past haar perfect.
    groetjes,
    Simonne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Bloemen van Koud Porselein

Hier zijn alvast 6 roosjes welke ik gemaakt heb met Modena klei... het is eventjes wennen aan deze klei.. maar het werkt wel heel erg fijn moet ik zeggen. Je kunt het zo fijntjes en dun uitwerken. De bedoeling is dat ik met nog meer roosjes en andere soorten bloemen een bloemstukje ga maken.. Ik heb al een idee hoe ik dat allemaal er in ga verwerken..

Ik heb wat klei gemengd met witte acrylverf en een beetje klei met huidskleur. Het geeft echt wel een mooi resultaat. Op de foto's is het misschien niet goed te zien.. het zijn ook wat snelle foto's..

Ook ga ik koud porselein zelf maken deze week. Ik heb het al geprobeerd dit weekend, maar dat was niet echt een succes.. Maar de volhouder wint toch??

Hoi allemaal, Even showen hoor. Ik heb even lekker wat tijd gehad voor een klein werkje af te maken waar ik een hele tijd geleden al mee begonnen was.


Heerlijk weer dat even lekker knutselen!!

Klein boeketje met roosjes

Ik heb een klein boeketje gemaakt met de roosjes. De roosjes zijn dus gemaakt van koud porselein.
Ik heb een klein glazen schaaltje opgevuld met witte siersteentjes en daarin een bolletje van droogschuim gedaan. Daarover heen wat decoratietakjes bevestigd en de roosjes er in gestoken.