Doorgaan naar hoofdcontent
Zoals beloofd zijn hier wat foto's van de dame die ik inmiddels al een tijdje af heb.
De foto's zijn niet echt geweldig weer.. misschien wordt het eens tijd voor een ander toestel.

Ze is dus één van de twee dames waar ik wel schik mee heb. De andere dame ligt dus nog in de kast. De bedoeling was dus eigenlijk een soort samenspel met elkaar te maken.
maar aangezien de andere dame niet echt is geworden wat ik graag wilde , moet ze het maar even een tijdje alleen staan.

Ondertussen was ik ook al met een dame bezig welke dan op een maan komt te zitten. Hiervan zal ik binnenkort ook nog wat foto's uploaden.Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloemen van Koud Porselein

Hier zijn alvast 6 roosjes welke ik gemaakt heb met Modena klei... het is eventjes wennen aan deze klei.. maar het werkt wel heel erg fijn moet ik zeggen. Je kunt het zo fijntjes en dun uitwerken. De bedoeling is dat ik met nog meer roosjes en andere soorten bloemen een bloemstukje ga maken.. Ik heb al een idee hoe ik dat allemaal er in ga verwerken..

Ik heb wat klei gemengd met witte acrylverf en een beetje klei met huidskleur. Het geeft echt wel een mooi resultaat. Op de foto's is het misschien niet goed te zien.. het zijn ook wat snelle foto's..

Ook ga ik koud porselein zelf maken deze week. Ik heb het al geprobeerd dit weekend, maar dat was niet echt een succes.. Maar de volhouder wint toch??

Even wat met fimo gedaan

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat met fimo gedaan had.
Alles wat ik nog had, daar was niet meer te gebruiken. Dus dan maar een paar nieuwe blokjes klei gekocht. Hier zijn een paar taartjes in fimo. Ik heb Fimo Soft gebruikt, maar daarbij wat pastelkrijt om wat leuke effecten te krijgen.

Hoi allemaal, Even showen hoor. Ik heb even lekker wat tijd gehad voor een klein werkje af te maken waar ik een hele tijd geleden al mee begonnen was.


Heerlijk weer dat even lekker knutselen!!