Doorgaan naar hoofdcontent

even vertellen!

Mijn vakantie zit er weer op... Vandaag was het weer mijn eerste werkdag... pfff wat vliegen die 3 weken voorbij zeg..of het niks is.. ;) knipoog
Ook ben ik weer lekker aan het boetseren. Hetgeen wat ik wilde maken is niet echt gelukt.. Eén dame van de twee heb ik wel schik mee, de andere dame blijft nog even in de kast staan totdat ik er wat op vind.
Ondertussen ben ik begonnen met een dame welke op de maan komt te zitten. Ik gebruik voor de basis het voorbeeld van de opbouw van de maan van Hannie Sarris bij.
De dame wordt weer van living doll geboetseerd. Voor de aankleding ga ik fimoklei gebruiken en wat stof en kant enz..

Ik heb nu voor het eerst ook van te voren wat op papier getekend, niet dat tekenen mijn vak is hoor haha, maar zo kan ik het niet vergeten hoe ik het wil gaan doen allemaal.
Foto's houden jullie nog te goed hoor!!

Reacties

  1. hallo,
    ik hoop dat je een leuke vakantie gehad hebt ,ja drie weken vliegen zo gauw voorbij
    ik wens je heelveel succes met jou nieuwe project
    veel liefs van marcelline

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloemen van Koud Porselein

Hier zijn alvast 6 roosjes welke ik gemaakt heb met Modena klei... het is eventjes wennen aan deze klei.. maar het werkt wel heel erg fijn moet ik zeggen. Je kunt het zo fijntjes en dun uitwerken. De bedoeling is dat ik met nog meer roosjes en andere soorten bloemen een bloemstukje ga maken.. Ik heb al een idee hoe ik dat allemaal er in ga verwerken..

Ik heb wat klei gemengd met witte acrylverf en een beetje klei met huidskleur. Het geeft echt wel een mooi resultaat. Op de foto's is het misschien niet goed te zien.. het zijn ook wat snelle foto's..

Ook ga ik koud porselein zelf maken deze week. Ik heb het al geprobeerd dit weekend, maar dat was niet echt een succes.. Maar de volhouder wint toch??

Even wat met fimo gedaan

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat met fimo gedaan had.
Alles wat ik nog had, daar was niet meer te gebruiken. Dus dan maar een paar nieuwe blokjes klei gekocht. Hier zijn een paar taartjes in fimo. Ik heb Fimo Soft gebruikt, maar daarbij wat pastelkrijt om wat leuke effecten te krijgen.

Hoi allemaal, Even showen hoor. Ik heb even lekker wat tijd gehad voor een klein werkje af te maken waar ik een hele tijd geleden al mee begonnen was.


Heerlijk weer dat even lekker knutselen!!