Doorgaan naar hoofdcontent

3 op een rij

Hoi allemaal...
Ik heb na mijn eerste probeersel dat ik een baby geboetseerd heb dit aan mijn buurvrouwtje laten zien... en van het één komt het ander.
Inmiddels heb ik al drie opdrachten binnen om dus babies te boetseren. Ook heb ik het al helemaal bedacht hoe en waar ze in komen te liggen en hoe ik ze verder aankleed.
Dit gaat heel erg leuk worden. Het materiaal ervoor heb ik inmiddels al binnen.
Ik laat jullie alvast het begin zien.
 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloemen van Koud Porselein

Hier zijn alvast 6 roosjes welke ik gemaakt heb met Modena klei... het is eventjes wennen aan deze klei.. maar het werkt wel heel erg fijn moet ik zeggen. Je kunt het zo fijntjes en dun uitwerken. De bedoeling is dat ik met nog meer roosjes en andere soorten bloemen een bloemstukje ga maken.. Ik heb al een idee hoe ik dat allemaal er in ga verwerken..

Ik heb wat klei gemengd met witte acrylverf en een beetje klei met huidskleur. Het geeft echt wel een mooi resultaat. Op de foto's is het misschien niet goed te zien.. het zijn ook wat snelle foto's..

Ook ga ik koud porselein zelf maken deze week. Ik heb het al geprobeerd dit weekend, maar dat was niet echt een succes.. Maar de volhouder wint toch??

Hoi allemaal, Even showen hoor. Ik heb even lekker wat tijd gehad voor een klein werkje af te maken waar ik een hele tijd geleden al mee begonnen was.


Heerlijk weer dat even lekker knutselen!!
Hoi Allemaal,

Ik kreeg de vraag of ik een engeltje kon maken.
Dit is ze uiteindelijk geworden. Natuurlijk is ze weer van polymeerklei gemaakt.