Doorgaan naar hoofdcontent

Update!

Ondertussen is deze dame weer een stukje verder gekomen.. Ze staan op een houten basis en inmiddels zijn de armen, handen, benen en handen erbij geboetseerd. Ze is ook al gebakken. Nu is het nog schuren en oneffenheden wegwerken.
in de tussentijd ga ik ook even bedenken hoe ik haar ga aankleden. Dat zal nog wel een klus gaan worden, maar goed zo ver is het nog niet..
Reacties

  1. Oooh...zit jij nu hierzo...
    Knappe dinges maatje...hier ben jij ook een kei in ;)

    Groetjes van Chocske

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloemen van Koud Porselein

Hier zijn alvast 6 roosjes welke ik gemaakt heb met Modena klei... het is eventjes wennen aan deze klei.. maar het werkt wel heel erg fijn moet ik zeggen. Je kunt het zo fijntjes en dun uitwerken. De bedoeling is dat ik met nog meer roosjes en andere soorten bloemen een bloemstukje ga maken.. Ik heb al een idee hoe ik dat allemaal er in ga verwerken..

Ik heb wat klei gemengd met witte acrylverf en een beetje klei met huidskleur. Het geeft echt wel een mooi resultaat. Op de foto's is het misschien niet goed te zien.. het zijn ook wat snelle foto's..

Ook ga ik koud porselein zelf maken deze week. Ik heb het al geprobeerd dit weekend, maar dat was niet echt een succes.. Maar de volhouder wint toch??

Hoi allemaal, Even showen hoor. Ik heb even lekker wat tijd gehad voor een klein werkje af te maken waar ik een hele tijd geleden al mee begonnen was.


Heerlijk weer dat even lekker knutselen!!

Klein boeketje met roosjes

Ik heb een klein boeketje gemaakt met de roosjes. De roosjes zijn dus gemaakt van koud porselein.
Ik heb een klein glazen schaaltje opgevuld met witte siersteentjes en daarin een bolletje van droogschuim gedaan. Daarover heen wat decoratietakjes bevestigd en de roosjes er in gestoken.